top of page

Boldizsár Ildikó képzése- legközelebb 2024-benBoldizsár Ildikó meseterápiás képzése 2023-ban megtelt, legközelebb 2024-ben indítunk! A képzésekről pontos információt 2024 elején teszünk közzé.

A várólistára lehet jelentkezni, először ott adunk hírt a folyamatról.

Pedagógusoknak


A képzést ajánljuk azoknak a pedagógusoknak, akik szeretnék a nép- és a műmesékben rejlő lehetőségeket munkájukban kiaknázni az oktatásban, a nevelésben.

Tudjuk, hogy a mese lélektani hatása (megnyugvás, középpontba rendeződés, feszültség- és szorongásoldás) és tudásközvetítő funkciója mellett a mesék alkalmasak egy közösség létrehozására, formálására és megtartására is. Ráadásul a mesék nagy előnye, hogy észrevétlenül tanítanak, azaz akadálytalanul juttatják az információkat a megfelelő helyekre. Ha mindezeket figyelembe vesszük, egyértelművé válik, hogy olyan preventív eszköz van a birtokunkban, amely rengeteg kapcsolódási zavart képes megelőzni, mégpedig úgy, hogy didaktikus eszközök és szándékok nélkül segít és fejleszt. A képzés gyakorlat-orientált

Jelentkezni csak várólistára lehet, az alábbi linken, ha lesz konkrét időpontunk, jelentkezési sorrendben küldök értesítést.


https://forms.gle/wuxSG1TWmwFxRv8D6


Nem pedagógusoknak

Jelentkezhet: Pszichológus, szociológus, szociális munkás vagy bármely segítő szakmában dolgozó kolléga. A képzés tartalma: a nép-és műmesék alkotó-fejlesztő meseterápiás felhasználása A kurzust ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék a nép- és a műmesékben rejlő lehetőségeket munkájukban kiaknázni. Tudjuk, hogy a mese lélektani hatása (megnyugvás, középpontba rendeződés, feszültség- és szorongásoldás) és tudásközvetítő funkciója mellett a mesék alkalmasak egy közösség létrehozására, formálására és megtartására is. Ráadásul a mesék nagy előnye, hogy észrevétlenül tanítanak, azaz akadálytalanul juttatják az információkat a megfelelő helyekre. Ha mindezeket figyelembe vesszük, egyértelművé válik, hogy olyan preventív eszköz van a birtokunkban, amely rengeteg kapcsolódási zavart képes megelőzni, mégpedig úgy, hogy didaktikus eszközök és szándékok nélkül segít és fejleszt.

A tanfolyam kifejezetten gyakorlat-orientált. Az alábbi linken várólistára lehet jelentkezni, ha lesz konkrét időpontunk, jelentkezési sorrendben küldök értesítést.

Jelentkezés várólistára: https://forms.gle/T6djqRQSuMzJdwSm7


Várjuk szeretettel!


Érdeklődni az intezet@fupi.hu címen lehet.

Juhász Ildikó

FÜPI KFT ügyvezető- igazgató

bottom of page