Oktatási hírek

Eduline.hu RSS
  1. Diákként minden cent számít, és egyáltalán nem mindegy, hova kerülnek a felesleges forintok. Épp ezért, összeszedtük nektek, hol találjátok a legkedvezőbb mobilos lehetőségeket, hogy ne a telefonszámla kifizetésébe kelljen átcsoportosítani a kajapénzt.
  2. Ahogy egyre közeledik az érettségi, minden feszültség oldó eszköznek nagyon lehet örülni. Ilyenek ezek a mémek is, amik hatalmas népszerűségnek örvendenek a Facebookon.
  3. Mik azok az idei változások, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni a felkészülés és az érettségi közben? Nasli Ádám, a Studium Generale történelem szekciójának vezetőjét kérdeztük. Figyelem, hasznos infók következnek!
  4. Bár már jó pár éve, hogy gimnazisták voltunk, azért az emlékek megmaradnak. Ezúttal arra gondoltunk vissza, mi milyen zeneszámokra táncoltunk a legjobban tizenévesként.
  5. Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán támasztott feltételeknek - jelentette ki szombaton Brüsszelben Siegfried Muresan, a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) szóvivője.
  6. A héten se hagyd ki a mozit, hiszen most is remek filmeket láthatsz. Összeszedtük nektek miket érdemes megnézni a hétvégén. Mehetsz barátokkal, szülőkkel vagy kisebb testvérrel is, mindenkivel megtalálod a számotokra legjobb filmeket!
  7. Ahogy egyre közeledik a "nagy nap", az ellenállás is egyre erősödik.
  8. A hétvége kevésbé kedvez a túrának és piknikezésnek, így összegyűjtöttük neked, mivel tudsz kikapcsolódni a rossz időjárás ellenére is.
  9. Mennyi idő áll rendelkezésükre a vizsgázóknak a magyarérettségin? Hogyan pontoznak és milyen segédeszközök használhatók? Segítünk eligazodni.
  10. Információink szerint gond nélkül átállt a Szegedi Tudományegyetem az ETR-ről a Neptunra.